top of page
Car Lights
Нашите проекти

Иновация, качество, прецизност.
Това са качествата , които ние ценим високо и от които сме се водили при изработката на нашите продукти, екипа от специалисти, който разработва нашите продукти има над 12 години опит в производството на премиум осветление за автомобили.

Представяме ви накратко нашите последни проекти.

01

X-APOLLO PLUS 190W 38,000

Флагмана на марката, тук целта ни беше да създадем нещо, ново на пазара, което задава нови лимити и успяхме. Характеристиките на продукта са на съвсем ново ниво, спрямо досегашните LED системи. X-Apollo представлява, най-технологичното LED решение за вашия автомобил. Ново поколение CSP девет ядрени чипове, технология за прецизен лъч, в пъти по-дълъг живот спрямо другите продукти на пазара. За създаването на X-Apollo , използвахме най-висококачествените материали, за да можем да предоставим и най-високото качество на нашите клиенти.

02

Нашата X-Ultra серия беше създадена с цел да предоставим по-добро съотношение цена качество за потребителите ни. За нея смело твърдим , че повечето си конкуренти от по-високия ценови клас. Това изхожда от там , че сме вложили в нея всички наши технологии от разработването на X-Apollo като просто сме подменили чиповете от 9 ядрени на 6 ядрени и така достигаме по-добрата цена на продукта, като не занижаваме другите му характеристики , като дължина на живот и качество на материалите. 
Отличните му характеристики можете да видите в описанието му в категория Продукти, на нашата страница. А те са впечатляващи за цената му.

X-ULTRA PLUS 130W 24,000
COMING SOON

03

?

Подготвяме нещо ново за Вас. 

Shiny Rims
Специална оферта 
- 10%


Промоционалните условия, важат до изчерпване на количествата.
bottom of page